Fiskeri

Langeland byder på en masse spændende fiskeri og har bl.a. nogle af Danmarks bedste fiske spots. Vi skal ud og fiske efter havørred, makrel, fladfisk og hornfisk på kysten. Vi har også mulighed for at fiske i en sø efter gedder og vi skal et smut forbi den lokale put and take.

I valgfaget fiskeri lærer man forskellige teknikker og metoder til fiskeri: Man bliver god til at vælge det rigtige endegrej og  man lærer at binde de nødvendige knuder. Vi kigger også på vind, vejr, havstrøm og vandstand, noget der alt sammen har indvirkning på vores fiskeri. 

En oplevelse i naturen

Fiskeri giver anledning til masser af fantastiske oplevelser i naturen hvor man får naturen helt tæt på. marsvin der svømmer, sæler der soler sig, fisk der springer op af vandet. kort sagt får man naturen helt ind under huden når man er afsted ved kysten. 

Når vi fanger en fisk tager vi stilling til fredningstider, mindstemål og genudsætning. Skulle vi fange en fisk der må tages med hjem tilbereder vi den på bedste vis så vi ved hvordan “rigtig” fisk skal smage. 

Lærer

Peter Schaeffer

Fiskeri Underviser

Peter er passioneret fisker, og særligt havørreden har en særlig plads i hans hjerte. Han elsker at stå på kysten og jage den sølvblanke fisk. heldigvis er han meget nysgerrig og vil gerne prøve at fange og smage så mange fisk som overhovedet muligt. Peter er også grej nørd og har lavet en del forskellige agn selv, bl.a. har han støbt sin

Scroll to Top