Spændende valgfag

På Magleby Efterskole kan du vælge mellem mange spændende, sjove og kreative valgfag. Valgfagene skifter efter hvilke kompetencer de ansatte har. Her er et udsnit af nogle af de valgfag vi tilbyder.

Bueskydning

Skyder du allerede i en bueskytteforening? Eller kunne du tænke dig at bruge dit efterskoleår på at lære at skyde med bue og pil?

Musik

Vil du opleve den fantastiske energi, der opstår, når man spiller musik sammen? Har du lyst til at få dine favoritsange til at svinge i fællesskab med et band?

Dykning

Fantaserer du om skibsvrag, farverige fisk og eventyr under vandet? Gør drømmen til virkelighed på Magleby Efterskole og tag dykkercertifikat i Det Sydfynske Øhav.

Ridning

Er du vild med heste? Og drømmer du om et efterskoleår med rideture i den smukke natur? Så glæder vi os til at møde dig på valgfaget ridning.

Jagt

Drømmer du om at blive jæger? Elsker du at være i naturen? Og kunne du tænke dig at blive klogere på dyr, våben og meget mere?

Syning og design

I valgfaget Syning og Design kommer du til at arbejde med syning, redesign og upcycling af forskellige materialer; stof og gammelt tøj.

Fiskeri

Langeland har noget af den bedste kyststrækning til Havørred fiskeri. Vi tager på kortere og længere ture hvor vi bl.a. jagter den sølvblanke konge af havet.

Mad og Gourmet

Vi arbejder med nye madgenrer hver uge, og dine smagsløg vil med sikkerhed blive udfordret en gang imellem. 

Fodbold

Gemmer der sig en Messi i maven på dig så giver vi den gas på fodboldbanen i Bagenkop

Friluftsliv

Ryk dine grænser og prøv kræfterne af. Friluftsliv handler kort sagt om at kunne klare sig i naturen uden en masse moderne udstyr.

Golf

Valgfaget golf er for dig, som kan lide en sport med stolte traditioner, muligheden for at udvikle dig og tid til at grine og hygge sig.

Kunst

Har du mod på at udvikle dig kunstnerisk og kaste dig ud i kreative projekter? Valgfaget kunst er til dig, som har lyst til at udvide din forestilling om hvad kunst er, og hvad kunst kan.

Girl Power

En hyggeklub med hobbyprojekter og et rum, for dig, der gerne vil dele dine idéer, tanker og drømme med andre piger på din egen alder.
Kun for piger

Håndværk

Design og lav din egen kniv helt fra bunden. Når du vælger håndværk som valgfag, får du en bred introduktion til mange forskellige håndværksfag.

Brætspil

Vi udforsker de vildeste, underligste, sjoveste og fedeste brætspil. Har du et yndlingsspil?
Scroll to Top