Girlpower

Kan du lide at nørkle med kreative projekter, sætte hår og prøve tøj?

Valgfaget Girlpower er også et rum, for dig, der gerne vil dele dine idéer, tanker og drømme med andre piger på din egen alder. Hyggeklub med hobbyprojekter. Elsker du at sidde med et kreativt projekt i hænderne og tegne, hækle eller strikke, mens der bliver hyggesnakket og lyttet til musik?

Med valgfaget Girlpower får du mulighed for at lave et hav af forskellige sysler. Du kan være med uanset om du er nybegynder med strikkepinde eller har syet dit eget tøj. Vi bliver inspireret af hinanden til at afprøve nye hobbyer og kaste os ud i både store og små projekter. 

Projekter

Vores kreative lærer Trine har blik for både projekter og materialer, så du kommer langt omkring i håndarbejdets verden.

Hækling

Skulpturer

Broderi

Tegnning

Det handler om at have det sjovt og at prøve sig frem

Vi bruger også tid på at lægge make-up, flette og style hår og dele tips og tricks til at sammensætte sin personlige stil.

På holdet er du fri til at være dig selv og lufte dine tanker. Vi taler om stort og småt. Nogle gange går vi ture i den smukke natur og laver samarbejdsøvelser, fx i kunsten i at lytte aktivt til hinanden. Vi samles om forskellige aktiviteter med plads til det sjove, det skæve og det svære.

Praktiske informationer

Aktiviteter, ture og samarbejder

Du er med til at finde på aktiviteter, og vi lægger planer fra gang til gang. 

Udstyr

Du må gerne medbringe lækre tusser og farveblyanter. Hvis du har strikketøj, stofrester eller påbegyndte projekter, så tag det endelig med.

Det er fint at have et sæt tøj, som kan tåle en klat maling, når vi har penslerne fremme.

Egenbetaling

Ingen egenbetaling

Instruktører

Trine Toftdal Hansen

Girlpower Underviser

Underviser Trine Toftdal Hansen er født og opvokset i en trikotageforretning med adgang til garn, nåle, sytråd og en masse andre materialer til kreative sysler. Trine elsker at komme på nye ideer og projekter. Hun hækler eller strikker hver dag, og nyder at sidde ved sin symaskine, når tiden tillader det. Derudover er Trine en ivrig fotograf og elsker at være ude i naturen.

Scroll to Top