Værksted

Velkommen til værkstedet, hvor vi smøger ærmerne op og går i gang med at rode med motorer og bygge ting. Værkstedslinjen er stedet, hvor du får lov til at eksperimentere med alt fra havetraktorer til scootere og alt derimellem. Vi er ikke bange for at få beskidte hænder og komme ud af vores komfortzone, fordi det er der, vi virkelig lærer.

Vi elsker at komme op i gear og arbejde med alt fra små motorer til store konstruktioner. Vi river tingene fra hinanden og sætter dem sammen igen, og vi lærer en masse undervejs.

Men værkstedslinjen handler ikke kun om at lære at reparere ting; det handler også om at opbygge tillid og ansvar. Når vi vedligeholder skolens udstyr og faciliteter, lærer vi vigtigheden af at passe på vores ting og tage ansvar for vores handlinger.

Men det er ikke kun arbejde og ingen leg. Når vi ser en motor brumme igen eller ser vores projekt tage form for vores øjne, er der intet bedre end den følelse af tilfredshed og stolthed, der følger med at skabe noget med vores egne hænder.

Så hvis du gerne vil have skruet hænderne rigtigt på, da er værkstedslinjen det rigtige sted for dig. 

Mød mestrene

Scroll to Top